ГАБРОВО, МИР 7 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 3

СОФИЯ 25 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 11

Петър–Кърджилов-снимка

Д-р Петър Кърджилов е на 33 години от гр. София. Бакалавър по Връзки с обществеността, магистър по Електронни медии и доктор по Обществени комуникации и информационни науки. Работи като експерт връзки с обществеността в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Има девет годишен стаж в публичната комуникация и медиите и над петнайсет години активист за защитата на човешкото здраве и българската природа. Член е на Съюза на учените в България и Националния съвет на партия „Зелените“. Автор е на над 70 медийни и научни публикации по обществено значими теми. Дипломиран воден спасител към БЧК, доброволец при гасене на пожари в планински терени и други кризисни ситуации.

 

 

Д-р Петър Кърджилов: „Влизам в битката за България, защото отдавна е време всички силни и мислещи млади хора да влязат в нея. Младите българи можем да живеем достойно в нашата родина, но сме стигнали до положение, в което трябва сами да си извоюваме това наше право от мафията и олигархията. В 44-то НС ще работя за повишаване на доходите чрез устойчива зелена икономика, защита от индустриални и природни рискове, кризи и бедствия, модернизиране на образованието, медийна независимост и качество на медийното съдържание.“

Мотивационно писмо на д-р Петър Кърджилов към кандидатурата му за Народен представител в Избори 2017 можете да видите в блога му.

Ако искате да се свържете директно с него използвайте 0886 473 288 и p.kardzhilov @ gmail.com.

Други кандидати от квотата на Зелените в МИР 25

2. Зарица Георгиева Динкова
8. Иван Велков Велков
10. Ивайло Стефанов Попов