РАЗГРАД 18 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 4

СИЛИСТРА 20 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 3

Биографични факти:

Родена в Силистра на 9 юли 1975 г.
Завършва УНСС в гр.София със специалност „Финанси”.
През 2004 г., придобива магистърска степен по управление на градовете от Университет Еразмус – Ротердам, Нидерландия и Институт по жилищна политика и градско развитие – Ротердам, Нидерландия
През 2006 г. придобива магистърска степен по Местно развитие от съвместната програма на Университет Тренто – Тренто, Италия, Университет Корвинус – Будапеща, Унгария и Университет Регенсбург – Регенсбург, Германия.

Професионален и граждански опит:

Надежда е участвала в множество обучителни програми и курсове в различни държави. Голяма част от професионалния й опит е свързана с Община Силистра и Областна администрация – Силистра, а от 2012г. до сега работи в застрахователни компании на различни позиции. Притежава опит в разработването, управлението и оценката на проекти, финансирани със средства от ЕС. Участва в различни граждански инициативи, целящи развитието на Силистра и областта. Два пъти е получавала признанието на местната общност, като е избирана за общински съветник в Общински съвет – Силистра в мандати 2011 – 2015 и 2015 – 2019. Говори свободно английски и руски език. Вярвам, че нещата, за които се бори, могат да се случват, защото политиката я е научила да отстоява позицията си и да чертае целите си.

Други кандидати от квотата на Зелените в МИР 18

5. Георги Мирославов Момчев

Други кандидати от квотата на Зелените в МИР 20

1. Златко Стефанов Куртев
4. Христо Жоров Иванов
5. Георги Мирославов Момчев