БЛАГОЕВГРАД МИР 1 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 6

Биографични факти:
Иван Иванов е роден в гр. Гоце Делчев през 1953г. По образование е електро и радио-телевизионен техник. Практикува по професията си няколко години , след което постъпва на работа като военнослужещ в радиотехнически войски. След пенсионирането си се занимава с дребен семеен бизнес и с техническата поддръжка на местното общинско радио. Обича музиката, свири на няколко инструмента. Активен е в социалния живот на своя роден град и областта.
Организира частни тържества, както и участва дейно в обществените празненства на града. Инициатор е на редица мероприятия свързани с опазването на природата и с реставрацията на културно-исторически обекти в региона. Често организира посещения на различни културно масови събития на групи хора от неговата възраст. Има богат и разнообразен опит в различни сфери.

Моите причини да вляза в битката за България: Дълбоко ме наранява да виждам начина, по който са принудени да живеят нашите деца. Безизходицата в ежедневието ни силно ме мотивира, макар и на тази възраст, да се старая и опитвам с всички сили да допринеса за настъпването на положителни промени за семейството и сънародниците си.

Други кандидати от квотата на Зелените в МИР 1

3. Наталия Петрова Димитрова
5. Андрей Николаев Ковачев
8. Янко Василев Неделчев