Кауза среден и малък бизнес

Зелените за Среден и малък бизнес

Зелените сме едни от най-настойчивите поддръжници на средния, малкия и семейния бизнес. Досегашните управления, били те „леви“ или „десни“, се фокусираха върху интереса на едрия капитал, което създаде сериозно разслоение сред обществото и произведе една малка богата прослойка и едно голямо мнозинство от обедняващи хора.

Зелените ще работим за провеждането на наистина действащи обществени поръчки, чиито условия не предизвестяват резултата от търга, в които да могат да участват и средни, и дребни фирми. Ще се борим също за прекратяване на мегаломанските проекти, които гълтат огромен обществен ресурс, а в повечето случаи са проядени от корупционни схеми, така че в крайна сметка от тях обществото търпи само негативи.

Зелените ще се борим за намаляване на административната тежест, така че на малкия, среден и семеен бизнес да му остава време и за работа. Ние искаме спиране на нерегламентираната държавна помощ, благодарение на която само Цекоминевци и ТИМ-аджии могат да строят където не трябва и каквото не трябва, с пари от нашите данъци, за да ни продават след това услуги непосилни за джоба ни.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.