Асен Самуилов


Асен Самуилов е роден през 1980 година в Димитровград. Семеен, с едно дете и живе в село Крум, близо до Димитровград. Има висше образование по, бакалавър по Педагогика на физическото възпитание. Дълго време е работил в чужбина. През 2017Асен решава да се завърне в България  и оттогава работи като възпитател в КСУ „Олга Скобелева“ в град Пловдив. 

Свободното си време обича да прекарва сред природата със своето семейство. Семейството за него е ценност, а децата са дар, затова подкрепя и помага двойки, които искат да имат деца и искат да осиновят. Също така, помага на и подпомага с дарения хора в нужда.

За мен грижата за децата в общността е основен приоритет. Образованието на младите хора е и в това да бъдат възпитавани в общочовешките ценности, от които за мен най-важна е добротата.  Ако бъда избран, ще работя за по-достъпни услуги, предлагани за малките земеделските производители и животновъди. Те са хората, които създават поминък в селата и така ще създадем условия за намаляне обезлюдяването по селата.