Събирането на 10 000 подписа и 10 000 лева започна.

От 2008-ма когато се регистрирахме като партия, Зелените сме активни участници в политическия живот на България. През това време ние участвахме активно в много кампании, насочени към опазването на българската природа и устойчивото развитие на икономиката в страната. Някои от най-емблематичните от тях включват: кампания анти-ГМО, кампания против добива на шистов газ, кампания против строителство на нови ядрени електроцентрали, за пряко участие на гражданите чрез промени в изборния кодекс.

С приближаването на изборите за народни представители на 12.05.2013 г. започва и процеса по регистрация на партиите-участници. За поредна година ние ще събираме необходимите подписи и пари за депозит на улицата, сред хората. Смятаме, че това е начинът да останем независими от корпоративни интереси и политически машинации.

Станете част от тази кампания като:

1. Съберете подписи от вашите близки и приятели. Бланката е вече налична и можете да започнете събирането на подписи веднага, защото както винаги времето за тяхното събиране е силно ограничено. Искаме да ви обърнем специално внимание да не слагате номера в най-лявата колона, която е за номерация. Също така не номерирайте и самите страници. Както и в предишни години всички тези номерации ще ги направим, когато окомплектоваме финално документите.

Събраните подписи можете да ги предавате на нашите щандове в София и страната, да ни ги пратите по пощата на адрес София 1000 П.К. 1554 за ПП“Зелените“. Ако имате други въпроси относно предаването на събраните подписи се свържете с нашия координатор – Офелия Георгиева, ofelia.georgieva@zelenite.bg., 0878 201818.

Дори и да съберете само подписите на вашето семейство това е един малък, но важен принос.

2. Дарите за регистрацията и кампанията на Зелените. Приемат се дарения само от физически лица по банков път, чрез EPay или PayPal. Повече информация за възможните форми на дарения са достъпни от следния линк: http://new.zelenite.bg/donations.

Разчитаме на вашата подкрепа за събирането на необходимите 10,000 подписи и 10,000 лв. за депозит до 24.03.2013 г., тъй като сроковете за регистрация са силно ограничени!

Comment List

 • НПО пералня 15 / 03 / 2013

  Остава да докажете и как точно сте независими от пералнята наречена фондации. Със съосновател Евгений Дайнов, човек усвоил милиони за да лобира за чужди интереси вие показахте на кого служите. Знам, че има и читави НПО-та които се опитват да стоят на светло, но нито едно НПО не подкрепи закона за деклариране доходите на сектора показвайки, че вие сте неразривна част от вашите батковци усвоили над 5 милиарда долара от 90-та до сега. Прилагам – Експертите на прехода от Достена Лаверн, книга показала достатъчно факти в подкрепа на горните ми тези.

 • Закон за деклариране доходите в НПО сектора 15 / 03 / 2013

  Във времена в които хората се делят само по признака на кого се продават е време да се казват нещата в очите. Стига сме избирали по-малкото зло и по-малко продалите се. Време е да си върнем страната!

 • Стан 18 / 03 / 2013

  Хубаво е да се сложи някъде брояч, колко подписа/пари са събрани до сега и колко остават за да бъдат постигнати целите.

 • Брояч 19 / 03 / 2013

  Тоя брояч май не работи коректно:
  Събират се 10 хиляди лева, досега са събрани 4572 лв, т.е. около 46 процента от сумата. Според брояча обаче изглежда като да е събрана не повече от 10 процента от сумата…
  Оправете го, че така е напълно безполезен.

  • Стефан Радев 22 / 03 / 2013

   Боряча показва не само сумата за депозита, а сумата нужна за адекватна кампания и за това стойността на целия брояч е значително по-висока. След като постигнем сумата нужна за депозита, брояча ще позеленее. Помогнете да се случи по-скоро!

Comments are closed.