Подкрепете кандидати, които ще гарантират мястото на България в свободния свят

18 октомври 2016 г.

Уважаеми симпатизанти на Зелените,

Различните варианти за официалното ни участие в предстоящите избори и референдум на 6 ноември не се осъществиха. Така или иначе, мисията ни за промени в посока на модерна, умна, толерантна и чиста България остава. Тя не се случва само около избори. Продължаваме да работим усърдно, а надяваме се – и по-успешно.

През декември предстои национално събрание на Зелените, на което ще се вземат решения за бъдещето на партията като сериозен политически субект. Обществото се променя непрестанно, понякога не в най-добрата посока. Виждаме, че светът е изправен пред сериозни изпитания и трябва да направим възможното, за да не позволим промяна на проевропейския курс на страната ни. Затова нашият призив е на изборите да подкрепите кандидати, които ще гарантират мястото на България в свободния свят.

Президентските избори не трябва да се подценяват, независимо от на пръв поглед ограничените правомощия на държавния глава.

Изпълнителен съвет на ПП „Зелените“

Comment List

 • Румен Панков 25 / 10 / 2016 Reply

  След отпадането на ГН – Зелените, единственият кандидат, свързан със Свободния и Демократичен Свят , остана Трайчо Трайков. Възможно е да съм пропуснал и някой друг…., Панков.

 • Виктор 26 / 10 / 2016 Reply

  А защо „отпаднаха“ Зелените?
  Някаква причина, която е извън партията, дали ще можете да посочите тоя път?
  Не?
  Ако не си отговорите ясно на тоя въпрос, заявките за „усърдно“ и „успешно“ ще продължат да си противоречат една на друга.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.