Зелено движение в общински съвети и кметства

photo
Владислав Панев и Тома Белев са представителите на Зелено Движение в Столичния общински съвет.

София

photo
В общинския съвет на Сливен Зелените се борим заедно с гражданското сдружение „Св. Георги Победоносец“ за град гледащ към бъдещето, грижещ се за споделените пространства и който не е заложник на олигархични интереси.

Сливен

photo
Зелените сърца на Радомир е гражданска група, която от ноември 2015 година насам се бори за бъдещето на един малък град с голям потенциал.

Радомир

photo
``Промяна за Раднево`` начело с общинския съветник Койчо Коев поставят борбата с корупцията и грижата за младите семейства в центъра са своята работа в общината.

Раднево

photo
Добромира Костова е нашият представител в Общински съвет - Пловдив

Пловдив

photo
Горна Малина е първата зелена община в България. Тук с помощта на кмета на общината и пет кметове на села стъпка по стъпка реализираме идеите си за чисти и проспериращи региони в България.

Горна Малина

photo
В общинския съвет в Луковит Зелените са единствената опозиция противопоставяща се на голямата корупционна коалиция от ГЕРБ-БСП-ДПС.

Луковит

photo
``Сряда 7`` е политическа инициатива, която всяка сряда в седем часа се събират активните граждани на Хасково и обсъждат подобрения града си. От 2015 насам групата е представена в общинския съвет.

Хасково

photo
Георги Александров е кмет на Бъта и се е отдал на каузата селото и река Луда Яна минаваща през него да останат здравословно място за живот.

Бъта (Панагюрище)

photo
Гражданската група на Зелените за Асеновград има двама общински съветници, които се събират всяка седмица на общественодостъпно място и работят заедно с голяма група граждани, отворена за всеки.

Асеновград

photo
В Силистра доказахме, че общински съветник и граждански натиск могат заедно да променят облика и бъдещето на общината.

Силистра

photo
Петър Ангелов вярва в чистото и екологично бъдеще на Белене и не иска то да бъде провалено заради мегаломански проекти, които няма да помогнат на местното население.

Белене

[/vc_column][/vc_row]